Moederdag






Het voelt vreemd en tegelijk ook prettig. Er zijn weer tekens van leven wanneer ik deze blog schrijf. Buiten hoor ik muziek van de buren (waar ik mij normaal gezien zou aan ergeren) en ook enkele kinderstemmetjes van de school hier in de buurt zijn hoorbaar. 

Het is al bijna twee maanden sinds ons sociale leven on hold werd gezet. Eindelijk lijkt er licht te zijn aan het einde van de tunnel. Vanaf maandag worden terug alle winkels geopend en op moederdag mogen we al terug met vier personen afspreken. Ik vermoed dat de mama's geen mooier geschenk konden krijgen!

Dit jaar echter geen geknutselde werkjes van de kindjes op moederdag. Werkjes die, mochten ze niet van je dochter- of zoonlief zijn, je voor geen goud ter wereld zou willen. Nu kunnen ze niet trots zijn op hun geknutsel, maar ach ja later zullen ze zich er ook niet voor kunnen schamen. Of toch? Misschien willen jullie met broer of zus wel zelf iets in elkaar knutselen. Dan heb je hier alvast enkel ideetjes!

1) Maak een bonnendoosje (heel handig in tijden van corona)

2) Misschien heb jij ergens wel nog wat restjes verf en een oude bloempot staan? Dan is dit het perfecte idee voor moederdag! Een Regenboog-plantenpotje.



3) Misschien heeft je mama wel zo een saai doorzichtig telefoonhoesje, dan is een zelf gepimpt hoesje hoesje misschien helemaal wat ze nodig heeft!

Zo, hopelijk heb ik jullie een beetje geholpen in de zoektocht naar een cadeautje voor jullie mama. Hou jullie goed en zet jullie mama nog maar eens flink in de bloemetjes!

Bronnenlijst
"Lieve bonnendoosje voor mama" Geraadpleegd via: https://www.moodkids.nl/diy/2012/05/07/lieve-bonnendoosje-voor-mama

"Craft project: beautifying our yard in a creative way Geraadpleegd via: http://hollysartcorner.blogspot.com/2013/06/craft-project-beautifying-our-yard-in.html

"Een telefoonhoesje pimpen doe je heel eenvoudig zelf; DIY en inspiratie" Geraadpleegd via: https://www.mamsatwork.nl/telefoonhoesje-pimpen-diy-inspiratie/


Reacties

Populaire posts van deze blog

Mary Mallon/ Typhoid Mary/ Mary Brown/ Typhoid Mary

Akelig actuele serie